voor                                       na

 

                 voor                                    na

 
Couperose. 
  • Heb jij last van couperose, van die rode bloedvaatjes in je gezicht?
  • Stoor jij je aan die rode wangen en/of neus en ben je iedere ochtend veel tijd kwijt om dit te camoufleren?
  • Voelt je huid geïrriteerd aan en jeukt hij soms heel vervelend?
  • Erger jij je ook als mensen opmerkingen maken over je rode wangen of neus?
  • Of loop je 's-zomers liever niet met blote benen omdat je die adertjes op je benen zo lelijk vindt?
Er is een manier om hier eenvoudig en snel vanaf te komen: laser. Met een laserbehandeling kunnen verwijde bloedvaatjes op gezicht, decolleté en benen binnen enkele minuten definitief verwijderd worden.


Vaatjes definitief verwijderen met laserlicht. Hoe werkt dat dan?

Het laserlicht wordt via een gekoelde scanner op de huid losgelaten. Bloed bevat hemoglobine dat het laserlicht absorbeert en omzet in warmte. Deze warmte lost de eiwitten in het bloed en de vaatwand op. Het gevolg hiervan is dat het bloed gaat stollen en de vaatjes hierdoor verdwijnen.
 
 
Is het ook geschikt voor jouw huid?
 
Het meeste effect boeken wij bij een lichte huid. Hoe lichter de huidskleur hoe effectiever het resultaat. Om deze reden kan de behandeling ook niet uitgevoerd worden in de zomer en op een door de zonnebank gebruinde huid. 
 
 
Hoe lang duurt een laserbehandeling?

De tijdsduur van deze couperose behandeling in het gezicht is ongeveer 10 tot 20 minuten, een behandeling op de benen duurt ongeveer 20 tot 50 minuten. 


Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal behandelingen wat men nodig heeft is afhankelijk van de hoeveelheid zichtbare vaatjes, maar een gemiddelde ligt op 1 tot 4 behandelingen.
 
 
Hoe ziet je huid er na de couperosebehandeling uit?
 
Direct na de behandeling kan roodheid ontstaan en een aantal dagen later -tot zelfs twee weken na de behandeling- kunnen kleine korstjes ontstaan op de behandelde vaatjes. Je kunt dit eventueel met wat make-up camoufleren. Uiteindelijk verdwijnen deze en blijft er een mooi resultaat over. 


Is een laserbehandeling voor couperose wel veilig?

Deze laserbehandelingen worden bij Schoonheidsinstituut Conny uitsluitend uitgevoerd door een ervaren en hiervoor speciaal opgeleide huidtherapeute. Voorafgaand aan de behandeling zal zij eerst een uitgebreide intake doen om te bepalen of de behandeling bij jou op een veilige manier gegeven kan worden.
 
 
Wat zijn de kosten van deze behandeling?

De kosten van de couperosebehandeling worden bepaald door de grootte van het te behandelen gebied en de hoeveelheid adertjes die daarin aanwezig zijn. Prijs vanaf € 35,00

 
Intake en exacte prijsopgave.
 
Wil je graag weten of de lasertechniek geschikt is voor het verwijderen van jouw couperose en wat de exacte kosten hiervan zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met prijsopgave.

 
Afbeelding invoegen
 
 
Behandeling voor een couperosehuid:
 
 
Cell Fusion C behandeling.
Gezichtsbehandeling om de couperosehuid te kalmeren, te verzachten, roodheid te verminderen en uitbreiding te voorkomen.
 
65,-
 
 

Afbeelding invoegen
 
 

Anderen bekeken ook: Gevoelige huid | Droge, vochtarme huid | Rosacea | LED lichttherapie | Cell Fusion C