Afbeelding invoegen

La Colline.
 
Verwacht jij van een behandeling dat;
  • Je huid behandeld wordt met de allerbeste producten op anti-aging gebied?
  • Je huid na de behandeling er fris, vitaal, glad en stralend uitziet?
  • Jij tijdens de behandeling verwend wordt met heerlijk geurende, rijke en luxe producten?
  • Naast de topverzorging voor je huid ook je innerlijk een boost krijgt doordat de behandeling bestaat uit heel veel ontspannende massages die zorgen voor een topontspanning?
Een La Colline behandeling heeft het allemaal!
 
 
La Colline, zuurstofkuur voor je huid uit de Zwitserse Alpen.
 
De producten en behandelingen van La Colline zijn van het allerhoogste niveau op het gebied van natuurlijke huidverjonging.

De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve ingrediƫnten uit de biotechnologie, gecombineerd met botanische extracten, zodat een langdurig en zichtbaar resultaat wordt gegenereerd.

Naast de innovatieve formules en wetenschappelijke basis van de producten wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de texturen. Deze unieke kenmerken vormen de pijlers van de productseries zodat ze met recht excellente premium anti-aging skincare kunnen worden genoemd.
 

Wat is een anti-aging behandeling?
 
Een anti-aging behandeling voor je huid is te vergelijken met fitness voor je body. Het is gewoon een kwestie van in goede conditie houden.

Een anti-aging behandeling is erop gericht; 
  • je huid weer op te peppen en te laten stralen,
  • je huid zijn veerkracht en volume zo lang mogelijk te laten behouden en te verbeteren waar mogelijk,
  • je huid fris en ontspannen aan te laten voelen,
  • je een moment van rust en ontspanning te bieden.
 
Wat is er zo bijzonder aan een La Colline behandeling?

La Colline biedt je een "fitness training" voor je huid. Deze heerlijk luxe behandeling is een unieke wellness ervaring en een anti-aging behandeling op topniveau met direct zichtbaar resultaat. Met exclusieve producten en uitgebreide, unieke massages wordt je huid in topconditie gehouden. Maak je keuze uit de volgende behandelingen:

 
La Colline Quick Beauty

Een snelle (45 minuten) ultra intensieve anti-aging behandeling met een dieptereiniging, peeling en uitgebreide massage voor een frisse en gladde huid. Een moment van rust in het altijd hectische leven.

 
 77,-
La Colline Focus Treatment Anti Rimpel

Luxe en ontspannende anti-aging behandeling (1.15 uur) met een dieptereiniging, peeling, doelgerichte massages en een collageen vliesmasker. Om de huid die kampt met lijntjes en vochttekort direct een frisse, gladde en stevige uitstraling te geven.

103,50
La Colline Focus Treatment Lift en Light
 
Luxe en ontspannende anti-aging behandeling (1.30 uur) met dieptereiniging, peeling, collageen vliesmasker en een intensieve Faceliftmassage om de huid te liften, te verstevigen en pigmentvlekken en roodheid in de huid te verminderen voor een gladde, frisse en egale huid.

114,-


 
Afbeelding invoegen
 
 

 
Anderen bekeken ook: Huidveroudering | Rimpels | Droge, vochtarme huid | Facelift massage.