Reviews.
 
Deel hier uw ervaring met Schoonheidsinstituut Conny. Uw e-mail adres wordt niet op de site vermeld.
Alvast bedankt voor uw reactie.
 

Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Na een goed info intake gesprek, een super + massage behandeling gehad! Conny is een vriendelijke, professionele schoonheidspecialiste in haar vak! Happy skin makes happy me! Super aanrader!

Mies - 28-03-2017 - 10:31

Ik kom al jaren bij Conny. Soms heel vaak, soms wat minder. Maar ook al ben ik al maanden niet geweest, het voelt altijd alsof ik er vorige week nog was. Dit komt door Conny's persoonlijke benadering. Ze is heel professioneel, vriendelijk en ze zet de cliënt centraal. Heel prettig dus!

Claudia - 10-04-2016 - 19:15

Ik kom al diverse jaren bij Schoonheidsinstituut Conny en ben erg tevreden. De behandelingen bieden een goede ondersteuning bij het onder controle houden van mijn acne oen zijn ook nog eens lekker ontspannend! Daarnaast houdt Conny ook de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied bij, waar je als klant dan weer van kunt profiteren.

Hilda - 07-04-2016 - 07:51

Ik bezoek de salon van Conny al jaren. Bijzonder is dat Conny zich richt op huidverbétering en haar behandeling toch zo inricht, dat je je verwent voelt na afloop. Ik voel me bij haar heel erg op mijn gemak en kan me heerlijk ontspannen.

T. Neervoort - 06-04-2016 - 20:47

mijn huid is enorm opgeknapt sinds ik bij Conny in de salon kom! van een vale, droge huid met veel droogtelijntjes naar een glanzende, stralende huid met minder rimpels!
echt een aanrader!

mariel - 04-04-2016 - 16:28


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »