De schoonheidsspecialiste.
 
Mijn naam is Conny van Dortmont, sinds 1984 gevestigd als zelfstandig schoonheidsspecialiste in Rosmalen en gespecialiseerd in behandelingen voor de 40+ huid.
 
Na het doorlopen van het Atheneum had ik totaal geen idee wat ik verder wilde. Ik ben toen een jaartje werkervaring op gaan doen. Ik kwam er achter dat ik graag met mensen werkte en het zelfstandig ondernemerschap sprak mij enorm aan. Tot grote verbazing van mijn omgeving koos ik ervoor om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen.
 
In 1984 opende ik de deuren van mijn eigen schoonheidssalon. In de jaren daarna trouwde ik en kreeg 4 kinderen. In die tijd werkte ik part-time maar toen de kinderen eenmaal naar school gingen kreeg ik steeds meer tijd om in mijn bedrijf te investeren.
 
 
En BOEM! Daar was de overgang.

 

Afbeelding invoegen

En toen, zomaar opeens, ik was pas 44 jaar jong, werd ik overvallen door de eerste overgangsverschijnselen: opvliegers! En daar bleef het niet bij. Hartkloppingen, stemmingswisselingen, rusteloosheid en slecht slapen volgden.

Maar het allermoeilijkste was wel dat ik in die tijd een huis vol pubers had! Ik heb het vaak betiteld als "een foutje van de natuur", het feit dat je in de overgang bent terwijl je kinderen aan het puberen zijn. Het waren tropenjaren.
 
 
Hoe nu verder?

En ja, natuurlijk was dat ook van mijn gezicht af te lezen. Ik zag er vermoeid uit, mijn huid werd dof, er verschenen rimpels en mijn huid werd zichtbaar slapper. Ik schrok soms van mijn eigen spiegelbeeld. De tijd was rijp om mij volledig te gaan verdiepen in de ouderwordende huid. En zo gezegd zo gedaan.

Ik ben me gaan specialiseren in behandelingen om een huid weer nieuwe energie te geven zodat hij weer strakker en gladder wordt en een frisse en vitale uitstraling krijgt. Ook heb ik afscheid genomen van de merken waar ik al jaren met veel plezier mee had gewerkt. Zij maakten plaats voor producten die speciaal ontwikkeld zijn om de huidcondities van 40-plussers te verbeteren. 
 
Verder verdiepte ik mij in gezonde voeding, mindfulness en zoek ik graag de natuur op om te wandelen en te fietsen. En ik kan je vertellen: het werkt. Ik voel me weer energiek en zit lekker in mijn vel!

Ik durf me nu met recht ervarings-deskundige te noemen en specialist in het behandelen van de 40+ huid. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen die de 40 zijn gepasseerd te helpen aan een stralende huid. 
 
Voel jij je aangesproken en kun jij wel wat hulp gebruiken in je strijd tegen huidveroudering? Dan ontmoet ik je graag! Dan kunnen we er samen aan werken om ook het beste in jóuw huid naar boven te halen. 
 

 
Afbeelding invoegen 
 

 
Anderen bekeken ook: Schoonheidssalon | Huidveroudering | Facelift massage | La Colline | Murad